KOLLOID ÁSVÁNYOK (300ML)

Ár: 4 800 Ft (3 780 Ft + 27% ÁFA) / db
A nyomelemek és ásványi anyagok hatása a felszívódás mértékétől függ. Maga a tény, hogy ásványi anyagokat és nyomelemeket juttatunk a szervezetbe, még nem jelenti azt, hogy szervezetünk képes lesz felhasználni őket. A legjobb felszívódást a kolloid forma biztosítja. A legtöbb nyomelemet és ásványi anyagot növényekből nyerjük éppen kolloid formában (elektromos töltettel rendelkező megfelelő vegyületek alakjában). A növények a földből nyert szervetlen anyagokat átalakítják szerves anyagokká, melyek felépítése nagyon hasonlít a testnedvekére. A vér és a sejtnedvek szintén kolloid vegyületek, ezért tudja szervezetünk könnyen hasznosítani a kolloid formájú ásványokat és nyomelemeket.
A kolloid ásványok megteremtik és fenntartják a szervezet bioelektromos egyensúlyát, a legtöbb biokémiai folyamathoz nélkülözhetetlenek. Enzimek csak akkor termelődnek, ha kolloid formájú ásványi anyagok is jelen vannak a szervezetben. Fokozzák az emberi szervezet számára szükséges vitaminok hatását. Fontos szerepet töltenek be a DNS szintézisében, ami a sejtszerkezet megújulásának és a sejtosztódásnak az alapja. Szabályozzák az emberi sejtek anyagcseréjét, jelenlétük nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. Támogatják a hormonrendszer működését. Méregtelenítik a szervezetet, és megakadályozzák az idő előtti öregedést. Felgyorsítják a hasnyálmirigy regenerálódását, elősegítik az inzulintermelést.
Kolloid formájuknak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen módon, még a bőrön át is képesek bejutni a szervezetbe.
Kosárba
+ -
Mennyiség (db):

Hasonló termékek

Szállítás

INGYENES szállítás


Csak Pécelen, vagy Budapest XVII. kerületében. Időpont egyeztetés mindenképpen szükséges! Fizetés átvételkor.
 Postaköltség: Ingyenes

Utánvétel - Postai szállítás


A mindenkori postai díjszabás alapján, az összeg tájékoztató jellegű, és függ a megrendelés összegétől és súlyától.
 Postaköltség: 1 990 Ft

Előre Utalással - Postai szállítás


Bankszámlára történő befizetés, illetve átutalás a visszaigazoló e-mailben megadott számlaszámra, esetleg rózsaszín csekk befizetése, vagy PayPal esetén azonosító: biomacibolt@gmail.com. Max. 20 kg-ig
 Postaköltség: 1 390 Ft Ingyenes 15 000Ft értékű rendelés felett.